Povestea noastra

Cine suntem noi?
NATURAL HEMP HEART produce, împachetează și distribuie produse din cânepă: cânepă uleioasă, semințe de cânepă decojite, făină de cânepă, cânepă cu fibre detoxifiante. Produsele noastre sunt convenționale și organice.
Natural Hemp Heart

De unde venim?

Cunoscând beneficiile unei plante care este cultivată în lume de peste 10.000 de ani, o plantă care face parte din tradiția agricolă românească de secole, fondatorul companiei, Ioan Sălăvăstru, împreună cu asociații săi au decis în 2016 să construiască fabrica actuala pentru a putea oferi pietei produse derivate din canepa de cea mai buna calitate. În doar doi ani, producătorul este acum capabil să proceseze 1000 de tone de produse, urmărindu-se să atingă o creștere constantă în următorii ani.
Avem mereu o orientare spre calitate!

Misiunea & Viziunea noastra

Misiunea noastră este de a sprijini mediul înconjurător și de a ajuta oamenii să adopte un stil de viață sănătos bazat pe alimente naturale.
20

Ani experienta

5

Tari acoperire

3

Dilari

10

Echipa

NATURAL HEMP HEART

In cifre

1999 Infiintarea ca firma agricola ->2013 - dezvoltare firma agricola -> 2013-2015 cercetare in domeniul canepei -> 2015 - dezvoltare cu noii asociati -> 2016 infiintarea fabricii -> 2017 inceperea productiei -> 2018 lansarea pe piata locala -> 2019 Prezent
Asociati - 5 persoane
Tone prelucrate - 420 tone
Capacitate de prelucrare - 1000 tone

Cum ne desfășurăm activitatea?

Aplicăm modului nostru de a face producție și comerț aceleași valori în care credem și care conduc modul nostru de a fi.

Ținem cont de faptul că lucrăm cu una dintre cele mai bune surse de energie regenerabilă. În plus, cânepa este și una dintre cele mai bune arme naturale în lupta împotriva poluării, având în vedere că absoarbe cantități mari de CO2.

Contribuim în a crea un model durabil de dezvoltare economică în zonă, pentru că materia noastră primă poate fi folosită integral.

Printr-un angajament continuu pentru o dezvoltare economică și socială, protejăm sănătatea și oferim oamenilor posibilitatea unei alimentații naturale.

Suntem orientați spre progres tehnologic și ne implicăm constant în creșterea și dezvoltarea comunității în care ne desfășurăm activitatea, împărtășindu-i cunoștințele noastre și contribuind în mod responsabil pentru prezervarea mediului și a patrimonului cultural.